AromaTouch – afslappende og balancerende aromaterapi

Har du en travl og stresset hverdag, og har du brug for afslapning og forkælelse, eller behov for at genfinde balancen, er AromaTouch massage måske noget for dig? Hos Heidinoa Velvære & Balance nær Tisvildeleje og Helsinge, tilbyder jeg beroligende aromaterapi til private fra Nordsjælland og resten af Sjælland. Derudover tilbyder jeg også klangmassage og japansk lifting.

Hvad er aromaterapi og AromaTouch?

Aromatouch er en speciel form for aromaterapi massage, udviklet af Dr. David Hill for doTERRA. Jeg bruger doTERRAs æteriske olier, da de er 100% fri for kemikalierester eller andre uønskede tilsætningsstoffer, og olierne er høstet og udvundet efter en bæredygtig metode.

AromaTouch metoden er bygget op på baggrund af den viden, der er om den store rolle, dufte spiller for vores velbefindende. Duften fra de æteriske olier går i direkte forbindelse med det limbiske system i hjernen, dvs. den følelsesmæssige hjerne. På den måde, kan duftene påvirke dit humør og skabe forandringer i din hverdag.

Hver enkelt olie i aromaterapi er specielt udvalgt for dens særlige aromatiske egenskaber, og stærke effekt i forhold til: stresshåndtering, immunforsvar, den inflammatoriske respons samt genopretning af ligevægt i kroppen.

Genskab din krops balance og velvære med aromaterapi

Behandlingen er en kombination af otte særligt udvalgte æteriske olier, som anvendes pga. deres aromatiske virkning, samt en blid massage.

Olierne bliver fordelt på ryggen, nakken og under fødderne, hvor de hurtigt bliver optaget i huden. Olierne virker der i fire timer, og arbejder efterfølgende helt ind på celleplan i op til fire døgn. 

Behandlingens tre første trin giver en optimal følelse af afslapning og velvære. Det sidste trin vækker kroppen igen, og frigiver energi samt støtter kroppen til at genvinde balance og ligevægt.

Det betyder derfor, at du vil opleve æterisk olie, der arbejder på alle planer i dit system, og du vil opleve følelsesmæssig såvel som fysisk afslapning. Behandlingen genopretter ubalancer i kroppen, og kan være et middel til at forebygge stress, den kan også bruges som ren selvforkælelse og ønske om at føle velvære.

Få mere at vide om aromaterapi

Lyder aromaterapi med AromaTouch som noget for dig, bør du ikke tøve med at kontakte mig for tidsbestilling, eller for at høre mere om hvordan det foregår.

Ring til mig på 60 17 52 90 eller send en mail til heidinoahp@gmail.com for at høre mere. Du har også mulighed for at udfylde formularen her på siden, og så vender jeg hurtigst muligt tilbage med en bekræftelse og svar på eventuelle spørgsmål.

  • Prisen for aromaterapi er kr. 375,- pr. behandling, med en varighed på omtrent 60 minutter.

Link til min doTERRA side

Få roen og b​alancen tilbage

Tid til forkælelse?

 
 
Bestil ydelser


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil tid via SMS

Du er ​ også mere end velkommen til at booke en tid via SMS - skriv til 60 17 52 90 - og jeg vender tilbage inden for 24 timer.

Kontakt​

​Telefon: 60 17 52 90

Email: heidinoahp@gmail.com

Følg med på de sociale medier​

fb   instagram

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt