Klangmassage afhjælper ubalance i kroppen

Trænger du til at opleve ro og klarhed i krop og sjæl, så er klangmassage måske noget for dig. 

Hos Heidinoa Velvære & Balance finder du en behandler, der udover klangmassage, kan hjælpe med flere former for behandling, herunder aromaterapi og japansk lifting. Min klinik ligger lige uden for Tisvildeleje, hvorfor jeg har mange kunder fra de omkringliggende byer som Helsinge i Nordsjælland.

Hvad er klangmassage?

Klangmassage bygger på ældgamle erfaringer om virkningen af lyde på menneskets krop, der kommer fra den mere end 5000 år gamle indiske helbredelseskunst. Klangmassage kaldes også tit for cellemassage. 

Kroppen består af 80% vand, og vibrationerne fra klangskålene forplanter sig i bølger gennem væsken i kroppen, og påvirker hver eneste celle. Klangene løsner spændinger, og frigiver energi, som aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter.

Behandlingen har en god effekt på fysiske og psykiske symptomer, såsom hovedpine, stress, søvnbesvær, led- og muskelsmerter med mere.

Med dyb healing samt vibrationer fra klangskålene, kan man arbejde med ubalancer dybt i kroppen.

Svingningerne fra skålene opløser og masserer alle former for spændinger og blokeringer som ringe i vandet. På denne måde kan der opnås et fornyet flow og balance, som fremmer den selvhelbredende effekt i kroppen.

Rent praktisk om behandlingen

Når du modtager klangmassage, foregår det ved, at skålene sættes direkte på kroppen, eller ved at skålen holdes over kroppen. Du ligger fuldt påklædt og afslappet på briksen, og får et tæppe over dig.

Klangmassagen giver en oplevelse af at synke dybt ind i sig selv, den samme følelse som man har lige inden man falder i søvn. Det er lige præcis i denne fase, at der er mulighed for at give slip på spændinger, og for at tage imod healing. Du opnår en følelse af velvære og afslapning i hele kroppen.

Der vil være mulighed for at kombinere klangmassage med aromaterapi. Jeg vil ofte starte med at diffuse en given æterisk olie som vil støtte oplevelsen af ro og afspænding, hvis det er det, der er behov for.

De æteriske olier kan også være med til at løfte 

energiniveauet. Du kan også vælge at få en let fodmassage, før jeg går i gang med klangmassagen.

Kontakt mig for flere informationer om klangmassage

Ønsker du at bestille tid til klangmassage, eller har du lige et par spørgsmål forinden? Jeg står klar ved telefon og e-mail, til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have. Ring på 60 17 52 90 eller skriv til heidinoahp@gmail.com, og så vender jeg hurtigst muligt tilbage med svar.

  • Pris på klangmassage: kr. 375,- med en varighed på 50 minutter.
  • Pris på klangmassage og aromaterapi: kr. 550,- med en varighed på 90 minutter.

Få roen og b​alancen tilbage

Tid til forkælelse?

 
 
Bestil ydelser


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil tid via SMS

Du er ​ også mere end velkommen til at booke en tid via SMS - skriv til 60 17 52 90 - og jeg vender tilbage inden for 24 timer.

Kontakt​

​Telefon: 60 17 52 90

Email: heidinoahp@gmail.com

Følg med på de sociale medier​

fb   instagram

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt