Heidinoa Pedersen

– Velvære & Balance -​​

Heidinoa_logo_h200

Ansigtszoneterapi?

Hvad kan behandles med Ansigtszoneterapi?

Ansigtszoneterapi er en moderne terapiform, som strækker sig mange tusinde år tilbage, både i orientalske og indianske samfund.

​Med ansigtszoneterapi kan man forebygge en lang række sygdomme, og metoden kan lindre ubalancer, muskelsmerter og spændinger samt stress relaterede problemer. Behandlingen har også en påvirkning af ansigts væv og hud som vil fremstå med en sund og smuk glød.

En behandling med ansigtszoneterapi kan medvirke til lindring af følgende symptomer/sygdomme:

  • Fordøjelsesproblemer
  • Svækket immunforsvar
  • Hovedpine/ migræne/ hjernerystelse
  • Ansigtslammelser/føleforstyrrelser
  • Menstruationsproblemer
  • Hedeture
  • Gigt- og ledsmerter
  • Stofskifteproblemer
  • Svimmelhed
  • Stress​

 

Hvordan udføres behandlingen?

Ansigtszoneterapien udføres via manuel stimulation af zoner og punkter i ansigtet, som det også kendes fra fodzoneterapien.

​Først foretages en undersøgelse og diagnosticering, hvor ubalancer vurderes individuelt ved gennemførelse af en grundbehandling. Derefter udarbejdes en individuel behandlingsplan, som danner grundlaget for de efterfølgende behandlinger.

Behandlingerne udføres via stimulering af punkter og zoner som er kombineret ud fra orientalske medicins grundprincipper, indianske behandlingsformer, meridianteorien, neurologiske punkter samt viden om det centrale nervesystem.

​Ansigtszoneterapien er udviklet af den danske zoneterapeut, Lone Sørensen Lopez. Igennem de sidste 20 år har hun samlet disse behandlingsmetoder og udviklet terapiformen bl.a. via studier hos den indianske normadestamme Mapuches og den vietnamesiske læge Dr. Quoc Chau, som forsker i behandling af nervesystemet via ansigtet.

​På grundlag af hendes mange års terapeutisk arbejde med klienter i Argentina, har denne terapi opnået anerkendelse på internationalt niveau.​

 

En enkelt behandling af en times varighed:

Pris kr. 650,-

Klippekort på 5 behandlinger.

Pris kr. 2.925,-

​For at opnå varige resultater skal du påregne at indgå i et forløb på 6-10 behandlinger. En behandling varer ca. en time.

​Kontakt mig for flere informationer om ansigtszoneterapi. Ønsker du at bestille tid, eller har du lige et par spørgsmål forinden?

Jeg står klar ved telefon og e-mail, til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have. Ring på 60 17 52 90 eller skriv til heidinoahp@gmail.com, og så vender jeg hurtigst muligt tilbage med svar.

Book tid online

Er du interesseret i at høre mere om behandlingerne, er du desuden velkommen til at kontakte mig på