Heidinoa Pedersen

– Velvære & Balance -​​

Heidinoa_logo_h200

Japansk Lifting

Japansk Lifting - det naturlige ansigtsløft

Kunne du tænke dig et naturligt ansigtsløft, helt uden kirurgi, botox eller andre giftstoffer? Hos Heidinoa Velvære & Balance tilbyder jeg opstrammende Japansk Lifting på min klinik i Tisvildeleje nær Helsinge i Nordsjælland. 

​Japansk Lifting, som er udviklet i Japan, er en ny metode inden for naturlig ansigtsløftning. Metoden benytter de nyeste hud- og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfedræning i ansigtet.

En ansigtsbehandling med Japansk Lifting er langt mere end blot en almindelig ansigtsbehandling. 

​Behandlingen giver ansigtet en mere frisk glød, et ungdommeligt look, den mindsker rynker, løfter, glatter og afspænder ansigtet på en helt unik måde. Der er altså mange fordele forbundet med Japansk Lifting.

Udrensende og stimulerende behandling med japansk lifting

Det er primært ansigtets muskler og væv der behandles, men en Japansk Lifting stimulerer hele kroppen og forbedrer dit generelle velbefindende. Jeg udfører behandlingen med hænderne, og bruger doTERRAs rene produkter samt argentinsk rosenkerne olie samt krystalkugler​.

Hvilken effekt kan Japansk Lifting have?

Du vil opleve at få en blid massage med naturlige olier, der virker opstrammende på huden, og du vil gå herfra med en skøn blød hud. Da behandlingen virker på hele kroppen, vil der også opstå en fantastisk følelse af ro i hele kroppen. Behandlingen har dermed også en afstressende effekt.

​Ved et intensivt forløb med flere behandlinger over en kort periode, kan rynker og linjer reduceres. Mørke rander og poser under øjnene samt misfarvninger vil blive kraftigt reduceret, og ansigtet vil få et afslappet og anderledes udseende.

Japansk Lifting er endvidere god mod hovedpine og nakke- og kæbespændinger, som mange oplever forsvinder i løbet af behandlingsforløbet.

Japansk lifting foregår i tre faser:

I den første fase stimuleres forskellige ansigtspunkter, som vi kender fra akupunkturen. Alle punkterne har forbindelse til nervesystemet og kredsløbet. Stimuleringen åbner kroppens energibaner, og har en lymfedrænende og udrensende effekt.

I fase to stimulerer vi forskellige organzoner, som kendes fra det indiske zoneskema. Hver enkelt zone har forbindelse til et organ via nervesystemet og meridianerne.

I den tredje fase stimuleres forskellige rynkepunkter, som hjælper med at forebygge, at vi får rynker, eller udglatter dem vi har.

En enkelt behandling af en times varighed:

Pris kr. 750,-

Klippekort på 5 behandlinger.

Pris kr. 3.375,-

Hvis du ønsker et længervarende forløb, for bedre resultater, tilbyder jeg et klippekort på 5 behandlinger.

Ved køb af klippekortet til kr. 3.375,- får du en besparelse på kr. 375,-

Foruden Japansk lifting tilbyder jeg klangmassage og aroma touch.

Lyder Japansk Lifting som noget for dig, og kunne du tænke dig at høre mere om denne metode? Du er altid velkommen til at kontakte mig med eventuelle spørgsmål, eller hvis du ønsker at bestille en tid.

​Du kan kontakte mig, ved at ringe på telefon 60 17 52 90, ved at sende en mail til heidinoahp@gmail.com, eller ved at udfylde bestillingsformularen her på siden.

Book tid online

Er du interesseret i at høre mere om behandlingerne, er du desuden velkommen til at kontakte mig på 

Testimonial