Heidinoa Pedersen

– Velvære & Balance -​​

Heidinoa_logo_h200

Klangmassage

Klangmassage afhjælper ubalance i kroppen

Trænger du til at opleve ro og klarhed i krop og sjæl, så er klangmassage måske noget for dig.

​Hos Heidinoa Velvære & Balance finder du en behandler, der udover klangmassage, kan hjælpe med flere former for behandling, herunder aromaterapi og japansk lifting. Min klinik ligger lige uden for Tisvildeleje, hvorfor jeg har mange kunder fra de omkringliggende byer som Helsinge i Nordsjælland.

​Rent praktisk om behandlingen
Når du modtager klangmassage, foregår det ved, at skålene sættes direkte på kroppen, eller ved at skålen holdes over kroppen. Du ligger fuldt påklædt og afslappet på briksen, og får et tæppe over dig.

​Klangmassagen giver en oplevelse af at synke dybt ind i sig selv, den samme følelse som man har lige inden man falder i søvn. Det er lige præcis i denne fase, at der er mulighed for at give slip på spændinger, og for at tage imod healing. Du opnår en følelse af velvære og afslapning i hele kroppen.

Hvad er klangmassage?

Klangmassage bygger på ældgamle erfaringer om virkningen af lyde på menneskets krop, der kommer fra den mere end 5000 år gamle indiske helbredelseskunst. Klangmassage kaldes også tit for cellemassage.

​Kroppen består af 80% vand, og vibrationerne fra klangskålene forplanter sig i bølger gennem væsken i kroppen, og påvirker hver eneste celle. Klangene løsner spændinger, og frigiver energi, som aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter.

​Behandlingen har en god effekt på fysiske og psykiske symptomer, såsom hovedpine, stress, søvnbesvær, led- og muskelsmerter med mere.

​Med dyb healing samt vibrationer fra klangskålene, kan man arbejde med ubalancer dybt i kroppen. Svingningerne fra skålene opløser og masserer alle former for spændinger og blokeringer som ringe i vandet. På denne måde kan der opnås et fornyet flow og balance, som fremmer den selvhelbredende effekt i kroppen.

​Pris på klangmassage: kr. 475,-
Varighed på 50 minutter.

Pris på klangmassage og aromaterapi: kr. 650,-
Varighed på 90 minutter.

Der vil være mulighed for at kombinere klangmassage med aromaterapi. Jeg vil ofte starte med at diffuse en given æterisk olie som vil støtte oplevelsen af ro og afspænding, hvis det er det, der er behov for.

​De æteriske olier kan også være med til at løfte energiniveauet. Du kan også vælge at få en let fodmassage, før jeg går i gang med klangmassagen.

​Kontakt mig for flere informationer om klangmassage. Ønsker du at bestille tid til klangmassage, eller har du lige et par spørgsmål forinden?

Jeg står klar ved telefon og e-mail, til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have. Ring på 60 17 52 90 eller skriv til heidinoahp@gmail.com, og så vender jeg hurtigst muligt tilbage med svar.

Book tid online

Er du interesseret i at høre mere om behandlingerne, er du desuden velkommen til at kontakte mig på